" " " "
top of page
Man behandeld tegen kaalhoofdigheid

FUE HAARTRANSPLANTATIE, DE BEHANDELING TEGEN HAARUITVAL EN KAALHOOFDIGHEID

HAIRTRANSPLANT & COSMETICS LEUVEN

is een uniek centrum in België dat op een uiterst professionele manier mannen en vrouwen adviseert en behandelt bij haaruitval en kaalhoofdigheid en dit aan betaalbare prijzen. In het centrum zijn enkel artsen en verpleegkundigen werkzaam die een opleiding genoten bij vooraanstaande buitenlandse deskundigen in dit vakgebied

EERSTE CONSULT

Tijdens een eerste consultatie gaat de arts de oorzaken na van de haaruitval en overloopt samen met de patiënt de verschillende behandelingsmogelijkheden. Indien nodig wordt de huisarts en/of een huidspecialist betrokken. 

Indien een haartransplantatie is aangewezen kan de patiënt in dit centrum terecht voor de bijna pijnloze en geavanceerde FUE- techniek die leidt tot zeer goede esthetische resultaten. Deze techniek bestaat uit het transplanteren van individuele haarfollikels naar de kale zones. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een gespecialiseerd precisie-instrumentarium. Na de operatie worden er bij deze techniek zelden of nooit problemen van pijn, infectie of grote littekens gesignaleerd.  Meestal volstaan 1 tot 2 behandeldagen afhankelijk van de graad van kaalhoofdigheid en de oorzaak ervan. Zo kan bijvoorbeeld een litteken ten gevolge van een vroegere ingreep of een brandwonde in een halve behandeldag gecorrigeerd worden.  De hele procedure met inbegrip van de eerste consultatie, de ingreep  en de controle raadplegingen gebeurt uitsluitend door artsen en verpleegkundigen.

Het centrum streeft een grote flexibiliteit na in de planning van een operatie. 

Haartransplantatie

FAQ ROND HAARTRANSPLANTATIE

Dokter geeft een injectie in hoofdhuid

MEER WETEN OVER EEN FUE HAARTRANSPLANTATIE OF ONZE ANDERE BEHANDELINGEN OF METEEN EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

bottom of page