" " " "
top of page
Jonge vrouw laat schoonheidsinjecties zetten voor een strakkere huid

ESTHETISCHE BEHANDELINGEN: SPIERONTSPANNERS, FILLERS, PRP, BEHANDELING TEGEN OVERMATIG ZWETEN EN LASERONTHARING

Spierontspanners

SPIERONTSPANNERS

Spierontspanners zijn injecties met Botuline Toxine, die vooral worden ingezet voor rimpelcorrectie, bij overmatig transpireren, spanningshoofdpijn of migraine

FILLERS

Fillers worden toegepast voor rimpelcorrectie, herstel van volumeverlies en contour, behandeling van de traangoot, doorgezakte oorlellen, diepe slapen, dunne lippen, afgezakte mondhoeken, rimpels rond de mond, handen en decolleté, correctie van neus en littekens.

PRP

Platelet Rich Plasma (PRP Plasma) is een innovatieve techniek met verjongende, verstevigende en hydraterende injecties voor huidverbetering van gelaat, hals, decolleté of handen, met een stralende, strakkere huid als resultaat. PRP wordt ook ingezet bij haarverlies.

Mesotherapie van de hals

MESOTHERAPIE

Mesolift of mesotherapie is een huidverjongende behandeling met vochtinbrengende vuller voor handen, hals en decolleté met een hydraterende en elasticiteitsverhogende werking.

BEHANDELINGEN MET LASER

Definitieve ontharing met laserbehandeling met ELOS (electric-optical synergy) combineert bipolaire radiofrequentie met optische straling, veilig voor iedere haar- en huidskleur. 

HYPERHIDROSIS

Hyperhidrosis is een behandeling met spierontspanner voor oksels, handpalmen of voetzolen tegen overmatig zweten of overmatig transpireren.

Verwijderen van een moedervlek

KLEINE HEELKUNDE

Moedervlekken laten controleren of verwijderen, wratten of vetbolletjes laten verwijderen in kleine heelkunde.

OOGLIDCORRECTIE

Hangende oogleden en wallen kunnen met een ooglidcorrectie of blepharoplastie verholpen worden, voor een frisse blik en jongere uitstraling.

PEELING

Door het gebruik van een dermapen kunnen we microneedling en de meest geschikte peeling in functie van de toestand van uw huid en het beoogde resultaat in één behandeling combineren.

Injectie cosmetica

AARZEL NIET OM CONTACT OP TE NEMEN VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK.

bottom of page