De specialist in esthetische behandelingen en haartransplantatie.

De medische praktijk is uiterst centraal in België gelegen op een discrete locatie vlakbij de autoweg E40 (afrit Leuven) en beschikt over ondergrondse parkeergarages.

Een team van artsen heeft jarenlange ervaring exclusief op het vlak van esthetische geneeskunde, schoolt zich continu bij en biedt het ganse gamma aan van esthetische behandelingen met kwalitatief hoogstaande produkten en technieken. 

Er kan contant, met Bancontact of via overschrijving betaald worden.Onze behandelingen

HAARTRANSPLANTATIE

een uniek centrum in België dat op een uiterst professionele wijze mannen en vrouwen adviseert en behandelt bij haaruitval en kaalhoofdigheid en dit tegen betaalbare prijzen.

LEES MEER
DRAADLIFT

Cosmetische behandelingen zonder te opereren zijn de laatste tijd steeds meer gangbaar. Veel mensen vinden chirurgische ingrepen te invasief en kiezen liever voor een minder ingrijpende behandelwijze.

LEES MEER
IN DE KIJKER

Vanaf heden: liften zonder operatie van diepe neusmondplooi, afhangende mondhoeken doorgezakte wangen en kaken met draden.


LEES MEER
ANDERE ESTHETISCHE BEHANDELINGEN

Wij bieden tevens behandelingen aan voor rimpelcorrectie, acnélittekens, overvloedig transpireren, overbeharing, cellulitis, ea. Ook hier staat een ervaren arts in voor de volledige behandeling.

LEES MEER

Infrastructuur

De medische praktijk beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om de ingrepen optimaal te laten verlopen.  Zo werkt de operatielamp met koud licht opdat de greffes tijdens de extractie en implantatie niet kunnen uitdrogen. De aanwezigheid van een ultramoderne microscoop laat toe de greffes op een deskundige manier te splitsen indien nodig.

Een uitgebreid arsenaal aan micropincetten en punches (precisie mini handboren) geven de artsen de mogelijkheid om bij elke patiënt de meest gepaste instrumenten aan te wenden.  Hygiëne in een dokterspraktijk is zeer belangrijk. Naast de standaardvoorzorgsmaatregelen worden de principes van reiniging, ontsmetting en sterilisatie toegepast op vlak van uitrusting, werkpost, werkorganisatie, arbeidskledij, instrumenten en de ingreep zelf. 

Het is belangrijk dat de ingreep kan plaatsgrijpen in een rustige en ontspannen sfeer. De patiënt kan hiervoor indien gewenst- beschikken over een DVD-speler met een ruime keuze aan muziek en films. Hij/zij kan ook zelf eigen CD-roms meebrengen.

Galerij